داستان کوتاه

داستان‌های کوتاه اما جذاب و آموزنده

داستان کوتاه

داستان‌های کوتاه اما جذاب و آموزنده

داستان کوتاه
آخرین نظرات

۲ مطلب در بهمن ۱۴۰۴ ثبت شده است

 

شاید خیلی از رفقا این قهرمان گمنامو نشناسن! جوون‌ترا که قطعا نه، چون تو هیاهوی فضای مجازی خبر چندانی از این قهرمانا نیست، اما پا به سن گذاشته های دیار دلیران (روستای شهیدپرور بیدهند) کمابیش #کربلایی_اسماعیل_زمانی یا همون «کل اسماعیل» رو می‌شناسن.

برای اهالی جبهه و جنگ اما این نام فراموش شدنی نیست. شرح رشادتای «کل اسماعیل» رو انتشارات جمکران در کتاب «سامورایی در میدان مین» منتشر کرده. 

«کل اسماعیل» تیربارچی قهرمانیه که در بحبوحه روزهای حماسه دفاع مقدس، با به خطر انداختن جون خودش، جون همرزماش تو گردان سیدالشهداء رو نجات داد و بعد از اصابت گلوله دشمن به سرش، تا مرز شهادت هم رفت، اما به طرز معجزه آسایی زنده موند و تقدیر بر این بود که «کل اسماعیل» به عنوان حجت زنده و موجهی برای ما به یادگار بمونه.

توی این کلیپ وقتی از این جانبازِ برادر شهید، درباره تهدیدات این روزای دشمن علیه ایران سوال میکنن و «کل اسماعیل» با وجود مشکل تکلم، با قاطعیتی عجیب و روحیه بخش جمله ماندگار امام راحل رو بر زبان جاری می‌کنه و میگه؛ « هیچ غلطی نمی‌تونن بکنن.»

این ویدئوی دو دقیقه‌ای رو از دست ندید! و به نگاه‌های معنادار «کل اسماعیل» با دقت توجه کنید.

 



مدت زمان: 2 دقیقه

 

کتاب سامورایی در میدان مین خاطرات این جانباز عزیز است که برای خرید اینجا کلید فرمایید

رضا کشمیری

 

کتاب راز چشم هایش خاطرات مدیر و معلم شهید آقاسیدجلال سجادی توسط نشر انقلابی شهید کاظمی به چاپ دوم رسید.

 

این شهید عزیز از مبارزین قبل از انقلاب بود و بیش از پنج ماه در زندان ساواک کرمان به سر برد. ایشان اولین مدیر کل امورتربیتی آموزش و پرورش رفسنجان بود.

 مزد سال‌ها جهاد با نفس و تدریس و مدیریت مخلصانه‌اش را یک روز قبل از شهادتش گرفت، آن سحر نورانی، وقتی که مولایش حضرت ولیعصر عجّل‌الله تعالی فرجه الشریف را در میان تپّه‌های غرب کشور دید و مژده شهادتش را از دو لب مبارک حضرت شنید. بله مزدش را همان شب گرفت و روز بعد یعنی پنجم مرداد ۱۳۶۲ در عملیّات والفجر ۳ به عشق دیرینه‌اش رسید.

 

نظر یکی از خوانندگان کتاب


 

رضا کشمیری